Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Olemme toteuttaneet helsinkiläisten ja ympäri maailmaa asuvien koru-unelmia vuodesta 2003. Kultaseppämme suunnittelevat ja valmistavat kaikki korut itse alusta alkaen. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa.

Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta.

Au3 Kultaseppien putiikki sijaitsee keskellä tunnelmallista miljöötä, Torikortteleissa, osoitteessa Unioninkatu 27, Helsinki.
Putiikki on auki ma-pe klo 12-18 ja la klo 11-16.

Au3 Goldsmiths shop is situated in Toriquarters, Unioninkatu 27, Helsinki
Our shop is open on monday-friday 12am-6pm, saturday 11am-4pm.

Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto on Vuoden kaunein sormus 2017!

Sormuksen materiaaleina ovat 750 valkokulta, kirkkaat timantit ja eriväriset safiirit. Näyttävä ja vallaton Keto-sormus keräsi suurimman äänimäärän Vuoden kaunein sormus 2017 -kilpailussa.

TUTUSTU UUTEEN KETO -KORUMALLISTOON

Keto mallisto

Suunnittelu

Korusuunnittelu lähtee tunteesta, tunnelmasta ja kohtaamisesta asiakkaan kanssa. Jokainen kultaseppä suunnittelee omalla workflowlla; kun toinen suosii lyijykynää ja muistikirjaa, toinen hahmottelee ideoita kirjoittaen.

Toteutus

Suunnittelun jälkeen valitaan korkealaatuiset materiaalit. Mallintamisen ja mahdollisen konetyöskentelyn jälkeen alkaa tarkka ja tinkimätön käsityö, jonka ansiosta jokainen koru on erityinen, arvokas ja laatunsapitävä.

Valmista!

Valmis koru viimeistellään ja toimitetaan putiikkiin tai suoraan asiakkaalle. On hienoa päästä osalliseksi asiakkaan tärkeää päivää, häitä, syntymäpäiviä, rippijuhlia. Koru luo muistoja, niin asiakkaille kuin kultasepällekin.

Au3 Kultaseppien Tero Hannonen, Jussi Louesalmi, Anu Kaartinen ja Venla Metsola suunnittelevat sekä valmistavat laadukkaita koruja monenlaiseen käyttöön. Jokaisella kultaseppämuotoilijalla on oma muotokieli ja vahva ammattitaito. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Au3 Kultaseppien korumalleihin ja asiakastöihin putiikkiimme Kiseleffin taloon, osoitteeseen Unioninkatu 27, Helsinki.

Tero Hannonen
Jussi Louesalmi
Anu Kaartinen
Venla Metsola

Au3 Kultasepät - Korkealaatuista suomalaista korumuotoilua Helsingissä