Anna ihastui Keto sormukseen!

Anna ihastui Keto sormukseen!

Bloggaaja Anna Pastak (Mungolife ja instagramissa @mungoanna) ihastui Keto sormukseen, ja tilasi itselleen vähän erityisemmän Keto Kevät malliston sormuksen.

“Mä päätin hankkia sormuksen oikeaan nimettömään sopivana, sillä vasen on varattu aina mun kihla-vihki-5v.-pinolle. Mä tykkään tosi paljon epäsymmetrisyydestä, joten mun mielestä nimetön on kaunein sormi pitää sormusta, ja harvoin pidän sormuksia esim. keskisormessa. Metallin väri aiheutti eniten haasteita. Rakastuin tuohon ruusukultaiseen sormukseen aivan palavasti! Mutta, mun vihkisormukset on kuitenkin platinaa ja tulen varmasti pitämään tätä sormusta jatkuvasti kädessäni kuten myös mun vihkisormuksia, joita en ota edes yöksi pois ja haluan, että nämä yhdessä imartelevat toisiaan ja sopivat kauniisti yhteen. Niinpä päädyin platinaan myös tässä sormuksessa.”

“No entä kivet? Mä en itse asiassa tiedä itsekään! En osannut heti tehdä valintaa, vaan jäin pohtimaan sitä loppuvuoden ajaksi. Arvottuani iäisyyden, päädyin nyt tuohon kauniiseen haaleampaan vaaleanpunaiseen, Keto Kevät -sormukseen, joka on niin kauniin herkkä, että en saanut sitä mielestäni. Kuitenkin, kun mahdollisuus oli tehdä sormuksesta uniikki, niin pyysin Jussia yllättämään. Nyt kun Mytty on näin pieni, niin jotenkin on vahvasti mielessä se, kuinka onnekas on, kun on saanut kaksi näin ihanaa poikaa ja pyysin Jussia tuota vaaleanpunaista Kevät malliston sormusta pohjana käyttäen tekemään mulle sellaisen kappaleen, jossa mun pojat näkyy. Kun Jussi on osannut luoda noin upean sarjan koruja, uskon, että yllätys tulee olemaan erittäin mieleeni.”

Millainen sormuksesta tulee, selviää myöhemmin! Sillä aikaa Anna arpoo omalla instatilillään 2+2 lippua sekä lasilliset kuohuvaa ensi viikonlopun Mennään naimisiin -häämessuille Wanhaan Satamaan Helsinkiin, jossa mekin jälleen esittelemme kauneimpia sormuksia morsiamille ja sulhoille!

Käy lukemassa Annan koko blogikirjoitus ja kurkkaamassa instassa @mungoanna ja osallistu häämessulippujen arvontaan!

Mennään naimisiin -häämessut Wanhassa Satamassa Helsingissä 11.-12.1.2020
Messut ovat avoinna la 11.1. klo 10-17 ja su 12.1. klo 11-16. Tervetuloa moikkaamaan meitä ja ihastumaan kauneimpiin kihla- ja vihkisormuksiin sekä huomenlahjoihin osastollemme!

Au3 Kultasepät
Unioninkatu 27, Helsinki
Avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-16.
Huom! Häämessuviikonloppuna poikkeusaikataulut!

09 436 500 90
au3@au3.fi
Facebook: @au3goldsmiths
Instagram: @au3goldsmiths

 

au3
Related Posts