Anna & Keto sormus! – Anna & Keto Meadow ring!

Anna & Keto sormus!

Bloggaaja Anna Pastak (Mungolife ja instassa @mungoanna) sai tilaamansa Keto sormuksen, johon kultaseppä Jussi toteutti pikkuisen ekstraa.

Annan Keto sormus on kevätmallistosta modifioitu 950 platinasormus vaaleanpunaisilla ja vaaleansinisillä safiireilla ja kirkkailla tw/vs timanteilla.

   

 

“Mun Keto-sormus on upea. Sykähdyttävä. Täydellinen. Sanoinko jo upea?

Mä annoin Jussille vapaat kädet sormukseni kanssa. Rakastuin vaaleanpunaisin safiirein ja timantein kimaltelevaan sormukseen platinassa, (Keto Kevät) mutta sanoin Jussille, että siihen saa tehdä jotain ekstraa. Ehkä mun pojat saisi näkyä siinä jotenkin mukana. Keto-sormuksia on monta valmista upeaa väriyhdistelmää, mutta niitä valmistetaan myös juuri jokaisen omien persoonallisten toiveiden mukaan erilaisin mahdollisin väriyhdistelmin. Jokainen sormus valmistetaan joka tapauksessa tilauksesta. Värisommittelun saa nähtäväkseen aina ennen kuin sormusta lähdetään oikeasti tekemään, mutta mä luotin Jussiin ja ilmoitin, että haluan sormukseni olevan yllätys. Mulla on aina hirveesti mielipiteitä ja jään pohtimaan asioita ja mun mielestä oli tärkeä antaa tässä taiteilijalle vapaus tehdä kuten paremmaksi näkee ja hän näkee varmasti tämän paremmin kuin minä. Ja mikä upea kokonaisuus tästä tulikaan!

Ihan kädet täristen ja innosta pinkeenä hain sormukseni liikkeestä ja melkein tuli kyynel silmään. Kaunis. Ei ole muita sanoja. Mä todella ymmärrän, miksi tämä oli Vuoden Kaunein Sormus (2017).”

Miltä Keto sormus tuntuu? Lue Annan koko postaus Mungolife -blogista. Vaikuttaa siltä, että aika hyvältä!

 

       

 

Blogger Anna Pastak (Mungolife & @mungoanna in instagram) got her Keto Meadow ring, which was added a little bit extra something by goldsmith Jussi Louesalmi. If you understand finnish you can read Anna’s thoughts about the ring, did she love it or did she love it?

***

Au3 Goldsmiths / Au3 Kultasepät
Unioninkatu 27, Helsinki
au3@au3.fi
www.au3.fi

au3
Related Posts