JUSSI LOUESALMI

Kultaseppä, muotoilija Jussi Louesalmi on Au3 Kultaseppien yksi perustajista. Louesalmi on valmistunut Lahden muotoiluinstituutin kultaseppäkoulusta. Omien vihkisormusmallien lisäksi hän valmistaa uniikkikoruja ja esineitä kullasta, valkokullasta ja platinasta. Tinkimätön tarkkuus ja muotoilijan luovuus tuottavat korkealaatuista ajatonta designia.

“Kauneus syntyy pienistä asioista.  Olen haaveilija ja pohtija, haluan löytää ratkaisuja. Ratkaisut ovat minulle oivalluksia, jotka ruokkivat luovuuttani. Oivallukseni ovat yleensä vähäeleisiä, pieniä asioita muodossa tai sisällössä, jotka kuitenkin toimivat kantavana asiana koko korussa. Haluan löytää yleensä muodolle sen ytimen, ikään kuin perusmuodon, josta kaikki alkaa. Siihen sitten voi lisätä toki kerroksia, mutta itselleni riittäisi yleensä ydin. Nautin selkeistä muodoista, joissa on joku juju.”

Jussi vastaa Au3 Kultaseppien tilaustöiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Hän palvelee asiakkaita Au3 putiikissa, Unioninkatu 27:ssä, jossa on myös Au3:n pieni sivupistepaja. Jussi suunnitteli ja valmisti muusikko Sandhjan pukukorun v.2016 Euroviisuihin yhdessä stylisti Hanna Ruaxin kanssa.

Tyylikkäät sormusmallit ovat olleet myös monta kertaa Bridal Awards -kilpailun finaalissa ja herättävät huomiota häissä ja juhlissa. Jussi Louesalmi voitti Vuoden kaunein sormus 2017 -kilpailun Keto sormuksella. Kilpailun myötä Jussi suunnitteli Keto sormuksen ympärille kokonaisen malliston erilaisine sormuksineen, korvakoruineen ja kaulakoruineen.

SATEENKAARI
RAITA
TILAUSTYÖT
YHDESSÄ
KLASSIKKO
KETO
ILO