Keto sormus ja Umppu!

Keto sormus ja Umppu!

“Nyt se on vihdoin saapunut… mun Keto-sormus. Saatatte muistaakin aiemman postaukseni liittyen Keto-sormukseen. Nyt se on vihdoin mulla sormessani. Hetki sitten vaihtui uusi vuosikymmen ja toivon että voin omilla teoillani inspiroida muita saavuttamaan unelmat ja ennen kaikkea saada ihmiset luottaan itseensä ja omiin haaveisiin. Vuosi 2020 on monessakin asiassa minulle erittäin merkityksellinen. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun menin naimisiin. Mä oon jotenkin ehkä vähän vanhanaikainen tyyppi siinä suhteessa, että mä oon aina uskonut tietyllä tapaa ikuiseen rakkauteen. 

Jussi Louesalmen suunnittelema Keto sormus valittiin vuoden kauneimmaksi sormukseksi joulukuussa 2017. Totta kai mä halusin juuri sen kauneimman sormuksen. Tää oli se päivä kun voin sormus kädessä edes yhden hetken elää vain itselleni ja olla Queen of my life. Nyt oli se mun hetki <3″

 

Bloggaaja @umppu eli Ulla-Riitta Koskinen tilasi Keto-sormuksen palkitakseen itseään määrätietoisesta työstä unelmiensa eteen.

Umppu viettää tänä vuonna myös 10-vuotis hääpäivää! Onnea!

Käy kurkkaamassa tunnelmat Keto sormuksen ympärillä blogissa, ja myös instassa @umppu

 

Kuvat: Mikko Karekivi
Hiukset ja meikki: Julia Delli Prime hair and beauty design

***

Au3 Kultasepät / Au3 Goldsmiths
Unioninkatu 27, Helsinki
Avoinna ma-pe 11-18, la 11-16.
Open mon-fri, sat 11am-4pm.
au3@au3.fi
www.au3.fi

au3
Related Posts