Keto

design Jussi Louesalmi

Keto on Vuoden Kaunein Sormus 2017! Uuteen Keto korumallistoon kuuluu erilaisia sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja.

Sormukset ovat 2, 4 tai 6 mm levyisiä. Kapein, 2 mm:n sormusmalli sopii erinomaisesti esim. yksikivisen timanttisormuksen viereen. Keväällä 2018 mukaan tuli myös 2mm rivisormusmalli. Keto korumallistoon kuuluu myös korvakoruja: sekä nappikorvakoruja että roikkuva korvakorumalli. Nappikorvakoruja on viittä erilaista, ja niitä voi yhdistellä mielensä mukaan epäsymmetrisesti tai tilata vain vaikkapa yhden korvakorun. Kaulakoruissa on neljää eri versiota. Keto korumallisto on ilmeeltään runsas ja hersyvä, vaikka samalla värisävyt ja epäsymmetrinen kivien asettelu antavat herkän ja kevyen tunteen.

Materiaalina koruissa on 750 valkokulta, eriväriset safiirit ja kirkkaat timantit. Koruja voi tilata myös 750 keltakullasta ja 950 platinasta. Myös kivien väriä voi sovittaa oman maun mukaisesti.

Keto is the Most beautiful ring of the year 2017! The new Keto jewelry collection includes various models of rings, necklaces and earrings.

The rings are 2, 4 or 6 mm wide. The 2 mm tiara ring is a perfect companion for a single diamond ring. In spring 2018 was also published a 2mm row ring. Keto jewelry collection includes different types of earrings: stud earrings and hanging earrings. There are five different types of stud earrings, which can be combined asymmetrically. Necklaces are in four different models. Keto collection is joyful and spectacular, the sapphire’s beautiful color tones and asymmetrical gemstone design give a delicate and light feeling.

The materials are 750 white gold, colorful sapphires and bright diamonds. Jewelry can also be ordered in 750 yellow gold and 950 platinum. The color of the gemstones can also be ordered according to your taste.