Keto

design Jussi Louesalmi

Keto valittiin Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi joulukuussa 2017. Kultaseppä Jussi Louesalmi suunnitteli sormuksen ympärille Keto korumalliston, johon kuuluu sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja.

Sormukset ovat 2, 4 tai 6 mm levyisiä. Korvakorut ovat nappimallisia tai roikkuvia malleja. Korvakoruja voi yhdistellä epäsymmetrisesti tai tilata vain vaikkapa yhden korvakorun. Kaulakoruissa on eri versioita.

Keto korumallisto on ilmeeltään runsas ja hersyvä, vaikka samalla värisävyt ja epäsymmetrinen kivien asettelu antavat herkän ja kevyen tunteen.

Materiaalina koruissa on 750 valkokulta, eriväriset safiirit ja kirkkaat timantit. Koruja voi tilata myös 750 kelta- ja ruusukullasta sekä 950 platinasta. Myös kivien väriä voi sovittaa lisätilauksesta oman maun mukaisesti.

Keto was chosen the Most Beautiful Ring of the Year in december 2017. Goldsmith Jussi Louesalmi designed a collection around the Keto ring. The jewelry collection includes various models of rings, necklaces and earrings.

The rings are 2, 4 or 6 mm wide. The collection includes stud earrings and hanging earrings. You can combine them asymmetrically. Necklaces are also few different models.

Keto collection is joyful and spectacular, the sapphire’s beautiful color tones and asymmetrical gemstone design give a delicate and light feeling.

The materials are 750 white gold, colorful sapphires and bright diamonds. Jewelry can also be ordered in 750 yellow or rose gold and 950 platinum. The color of the gemstones can also be ordered according to your taste.