Kultaseppä Jussi Louesalmi on Vuoden Tekijä 2019! 

Iloisia uutisia!

Kultaseppä Jussi Louesalmi on Vuoden Tekijä 2019! Tunnustuksen antoi Suomen Hääsuunnittelijat ry.
Tänä vuonna perustettu tunnustuspalkinto annetaan vuosittain hääalalla toimivalle vaikuttajalle, joka on tehnyt työtään ammattitaidolla ja rakkaudella.

Suomen Hääsuunnittelijat ry:n puheenjohtaja Petra Kiiskinen ja Vuoden Tekijä 2019 Jussi Louesalmi.

”Kiitos Suomen Hääsuunnittelijat ry saamastani Vuoden Tekijä -palkinnosta! 
On hienoa saada tunnustus hääalan ammattilaisilta! Kultasepän tinkimätön työ on onnistuneiden häiden ja tärkeiden rakkauden hetkien ytimessä. Tunnustus merkitsee minulle paljon ja antaa rohkeutta jatkaa!
Vuosi 2018 oli menestyksekäs Au3 Kultasepille ja itselleni Keto sormuksen voitettua Vuoden kaunein sormus -kilpailun edellisenä vuonna. Sen ympärille suunnittelin kokonaisen korumalliston, joka on ilokseni löytänyt monien sydämiin. Keto on osoittanut, että määrätietoinen työskentely omien visioiden eteen voi johtaa hienoihin tuloksiin, toki ympärille tarvitaan myös loistava tiimi ja hieman onnea. Minun onkin kiitettävä meidän Au3:en huipputiimiä, joka on mahdollistanut tämän kaiken ja jaksanut työskennellä suurella sydämellä. Jatketaan työskentelyä yhä luovemmin ja laadukkaammin hääparien sekä meidän kaikkien unelmien toteutumiseksi! Uskokaa omaan tekemiseen ja antakaa oman persoonallisuuden näkyä! Kiitos!”
– Jussi

 

au3
Related Posts