COLORS OF THE SPRING!

KEVÄÄN VÄREJÄ!

Herkkiä pastellinsävyjä ja kimaltavia kirkkaita timantteja! Ensimmäiset auringonsäteet tuovat esiin kevään kauniita sävyjä. Näitä värejä löytyy myös Keto kevätmalliston ihanista koruista!
Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto kevätmallistossa safiirit hehkuvat vaaleanpunaisina, vaaleansinisinä, vaaleanvihreinä ja vaaleankeltaisina. Sormukset ovat 2mm-6mm leveitä, niitä on helppo yhdistellä keskenään ja myös muiden sormusten kanssa. Mallistosta löytyy myös useita kauniita korvakoru- ja kaulakorumalleja.
Keto koru on ihana lahja rakkaalle, tai kun haluat palkita itseäsi pitkän ja pimeän talven jälkeen! Kun kevät alkaa kukoistaa, on ihana hankkia myös itselle jotain erityistä!
Keto korumalliston valikoiman löydät Au3 Kultasepät koruliikkeestä Helsingistä, tai voit tehdä korutilauksesi turvallisesti myös Au3 verkkokaupasta. Keto koruja myyvät myös viralliset jälleenmyyjät Suomen suurimmissa kaupungeissa.

KIHLA- JA VIHKISORMUKSET

Au3 Kultaseppien sormusmallistoista löydät täydelliset kihla- ja vihkisormukset sinulle ja kumppanillesi. Meiltä löydät myös ihania koruja huomenlahjaksi tai vuosipäivälahjaksi!

KORULAHJOJA

Koru on ihana lahja rakkaallesi tai kun haluat palkita itseäsi. Au3 Kultaseppien mallistokorut valmistuvat 4-6 viikossa tilauksesta.

KORU VERKKOKAUPASTA

Korutilauksen tekeminen Au3 verkkokaupasta on turvallista ja helppoa. Kultaseppämme valmistaman korun voit noutaa liikkeestämme Helsingistä tai se toimitetaan sinulle vakuutetulla lähetyksellä.

KORUJA SINULLE,
jokapäiväiseen käyttöön.

×