fbpx

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN
& FINE GOLDSMITH

Au3 Goldsmiths

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN & FINE GOLDSMITH

Au3 Kultasepät - Koruja ammattitaidolla ja intohimolla!

Au3 Kultasepät on toteuttanut laadukkaita designkoruja tinkimättömällä kultasepäntyöllä jo yli 15 vuotta. Koruistamme löydät tuoreita ideoita ja kauniita klassikoita. Käytämme koruissamme aina korkealaatuisia materiaaleja. Valmistamme korumallistojen lisäksi myös uniikkeja koruja. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Meistä on mahtavaa toteuttaa koruja asiakkaillemme! Rakastamme työtämme!

NAIMISIIN?

HALUAN TILATA KORUN!

KETO KORUMALLISTO

Au3 Kultasepät koruliike sijaitsee Helsingin Torikortteleiden alueella, osoitteessa Unioninkatu 27B. Ota meihin yhteyttä puhelimitse: (09) 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi tai sosiaalisen median kanavien kautta. Au3 Kultasepät koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Pyhäpäivinä suljettu. Au3 verkkokauppa palvelee 24h!

Kultasepäntyön korkea laatu on meille yksi tärkeimmistä kriteereistä. Au3 Kultaseppien korut suunnitellaan ja valmistetaan aina laadukkaasti pienimpiä yksityiskohtia myöden. Kaikki korut on valmistetaan pajallamme Helsingissä.

Ajankohtaista

Au3 Kultasepät koruliike

Au3 Kultasepät koruliike sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 27 B, Helsinki. Liikkeemme on avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-16. Pyhäpäivinä liike on suljettu.

Suosittelemme ajanvarausta tapaamiselle! Yhteydenotot puhelimitse +358 9 436 500 90 tai sähköpostitse au3@au3.fi. Voit laittaa viestiä myös somekanaviemme kautta (facebook & instagram). Kiitos!

Au3 Kultaseppien uusi liike

Au3 Kultaseppien uuden liikkeen avajaistilaisuus löytyy Youtubesta! Tilaisuuden juontajana toimi Maryam Razavi, jonka kanssa keskustelimme mm. kihla- ja vihkisormuksista,  korumuotoilusta, ja korujen tilausprosessista. Esittelimme korumallistoja kuten Keto, Kaje, Cupcake ja Lilja sekä Vuoden kaunein sormus finalistisormukset Kultareunus ja Kero Gold. Illan musiikista vastasi laulaja-lauluntekijä Markus Perttula. Tilaisuus pidettiin suomeksi. Käy katsomassa!

Turvallisuus Au3 Kultaseppien liikkeessä

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi asioidessaan koruliikkeessämme ja tilatessaan koruja. Siksi pidämme erityisen hyvää huolta puhtaudesta ja hygieniasta. Puhdistamme kaikki korumme isopropanolilla, jota käytetään myös sairaalan instrumenttien desinfiointiin. Suoritamme tämän puhdistusprosessin aina, kun asiakkaat ovat sovittaneet koruja. Desinfioimme myös tilatut korut, jotka lähetämme asiakkaillemme vakuutetulla postilla.

Koska otamme koronaviruksen aiheuttamat haasteet vakavasti, toivomme, että tulet asioimaan Au3 Kultaseppien koruliikkeessä vain terveenä. Näin voimme jatkaa korujen suunnittelua ja valmistusta asiakkaillemme sujuvasti ja keskeytyksettä. Kiitos ymmärryksestä!