fbpx

Au3 Goldsmiths

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN & FINE GOLDSMITH

Au3 Kultasepät - Korkealaatuisia koruja vankalla kokemuksella ja intohimolla!

Au3 Kultasepät on toteuttanut laadukkaita designkoruja tinkimättömällä ammattitaidolla jo yli 15 vuotta. Koruistamme löydät tuoreita malleja ja kauniita klassikoita. Käytämme koruissamme aina korkealaatuisia materiaaleja. Valmistamme korumallistojen lisäksi myös uniikkeja koruja. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Meille on tärkeää tehdä sinulle ja rakkaallesi koruja, joissa muistot ja unelmat säilyvät.

NAIMISIIN?
Tutustu Au3:n sormusmallistoihin

HALUAN TILATA KORUN
Tilausohjeet

KETO KORUMALLISTO
Au3 verkkokauppa

Au3 Kultaseppien koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18, heinäkuussa liike on viikonloppuisin suljettu. Suosittelemme ajanvarausta tapaamisille etukäteen. Ota yhteyttä puhelimitse: +358 9 436 50090, sähköpostitse: au3@au3.fi. Au3 verkkokauppa on avoinna 24h.

Kultasepäntyön korkea laatu on meille yksi tärkeimmistä kriteereistä. Au3 Kultaseppien korut suunnitellaan ja valmistetaan aina laadukkaasti pienimpiä yksityiskohtia myöden. Kaikki korut on valmistetaan pajallamme Helsingissä.

Ajankohtaista

Au3 Kultasepät koruliike

Au3:n koruliike Unioninkadulla on avoinna ma-pe klo 11-18. Heinäkuussa liike on viikonloppuisin suljettu. Suosittelemme ajanvarausta tapaamiselle! Yhteydenotot puhelimitse +358 9 436 500 90 tai sähköpostitse au3@au3.fi. Voit laittaa viestiä myös somekanaviemme kautta (facebook, instagram, linkedin). Kiitos!

Seuraa meitä Instagramissa: @au3goldsmiths