fbpx

Au3 Goldsmiths

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN & FINE GOLDSMITH

Au3 Kultasepät - Koruja ammattitaidolla ja intohimolla!

Au3 Kultasepät on toteuttanut laadukkaita designkoruja tinkimättömällä kultasepäntyöllä jo yli 15 vuotta. Koruistamme löydät tuoreita ideoita ja kauniita klassikoita. Käytämme koruissamme aina korkealaatuisia materiaaleja. Valmistamme korumallistojen lisäksi myös uniikkeja koruja. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Meistä on mahtavaa toteuttaa koruja asiakkaillemme! Rakastamme työtämme!

NAIMISIIN?

Tutustu Au3:n sormusmallistoihin

HALUAN TILATA KORUN

Tilausohjeet

KETO KORUMALLISTO

Au3 verkkokauppa

Au3 Kultaseppien uusi koruliike on avoinna! Uuden isomman liiketilamme ansiosta voimme palvella teitä, rakkaat asiakkaamme paremmin! Au3 Kultasepät koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Suosittelemme ajanvarausta tapaamisille etukäteen. Ota yhteyttä puhelimitse: +358 9 436 50090, sähköpostitse: au3@au3.fi. Au3 verkkokauppa on avoinna 24h.

Kultasepäntyön korkea laatu on meille yksi tärkeimmistä kriteereistä. Au3 Kultaseppien korut suunnitellaan ja valmistetaan aina laadukkaasti pienimpiä yksityiskohtia myöden. Kaikki korut on valmistetaan pajallamme Helsingissä.

Au3 Kultasepät koruliikkeen avajaiset 24.10. klo 19 somekanavillamme!

 

Au3 Kultasepät juhlii uutta korumyymälää koko viikon 19.-24. lokakuuta! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan liikkeeseemme osoitteessa Unioninkatu 27B, Helsinki, ja nauttimaan lasillisen kuplivaa kanssamme!

Juhlaviikko huipentuu avajaistilaisuuteen, joka pidetään somekanavillamme lauantaina 24. lokakuuta ko 19! Tilaisuuden juontaa stylisti, malli Maryam Razavi. Tapahtuman aikana puhumme kihla- ja vihkisormuksista, korumuotoilusta ja korujen tilaamisesta. Pääset tutustumaan tarkemmin korumallistoihimme, kuten Keto, Kaje & Lilja. Esittelemme myös Vuoden kaunein sormus 2020 -kilpailun finalistit: Kultareunus ja Kero Gold -sormukset. Tilaisuudessa on myös musiikkia! Musiikista vastaa lahjakas laulaja, lauluntekijä Markus Perttula. Tapahtuma pidetään suomeksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan virtuaalisesti! Seuraa somekanaviamme Instassa ja Facebookissa!

Kero Gold, 750 keltakulta, timantit, design Jussi Louesalmi, Au3 Kultasepät

Vuoden kaunein sormus 2020 -kilpailun finalisti Jussi Louesalmi: Kero Gold

Kero on oivaltavan tyylikäs, puhdaslinjainen ja skandinaavinen sormus, joka sopii kaikille sukupuolille. Eri värisillä jalokivillä voi korostaa tyylikästä graafisuutta tai vaikka pehmeämpää feminiinisyyttä. Eri leveyksillä muoto sopii siroon ja isompaankin sormeen. Kero viestii vahvuutta, voimaa ja itsevarmuutta. Se sopii pukukellon oheen maskuliiniseen makuun. Naiselle se on moderni koru, joka viestii muutakin kuin pelkkää naisellisuutta, näyttävä vaihtoehto yltiöromantiikalle! Kero sopii yhteisten päämäärien merkiksi.

Kero Gold valittiin Vuoden kaunein sormus 2020 kilpailun finalistiksi. Voit antaa äänesi Kero Gold sormukselle lokakuun aikana kilpailun järjestäjän sivuilla, linkki alla. Kero Gold kilpailee numerolla 7.

Kultareunus design Anu Kaartinen

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -kilpailun finalisti Anu Kaartinen: Kultareunus

Jokaisella pilvellä voi nähdä kultareunuksen - tai hopeisen jos se miellyttää silmää enemmän! Tunnelmallisen Kultareunus -sormuksen ja koko Cloudy -korusarjan pilvenreunat hohtavat kirkkaan kultaisina ja hopeisina, ja luovat tehokkaan kontrastin pilvien eloisalle mattapinnalle, jossa näkyy käsin työstämisen jälki. Pilviä saa sekä tummaksi patinoituna että hopeisen vaaleana. Korujen materiaali on kullattua ja patinoitua 925 hopeaa

Kultareunus valittiin Vuoden kaunein sormus 2020 kilpailun finalistiksi. Voit antaa äänesi Kultareunus sormukselle lokakuun aikana kilpailun järjestäjän sivuilla, linkki alla. Kultareunus kilpailee numerolla 3.

Ajankohtaista

Au3 Kultasepät koruliike

Uusi Au3 Kultasepät koruliike on nyt avoinna! Uusi liiketilamme sijaitsee aivan vanhan liikkeen vieressä, osoitteessa Unioninkatu 27 B, Helsinki. Liikkeemme on avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-16.

Suosittelemme ajanvarausta tapaamiselle! Yhteydenotot puhelimitse +358 9 436 500 90 tai sähköpostitse au3@au3.fi. Voit laittaa viestiä myös somekanaviemme kautta (facebook & instagram). Kiitos!