fbpx

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN
& FINE GOLDSMITH

Au3 Goldsmiths

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN & FINE GOLDSMITH

Au3 Kultasepät - Koruja ammattitaidolla ja intohimolla!

Au3 Kultasepät on toteuttanut laadukkaita designkoruja tinkimättömällä kultasepäntyöllä jo yli 15 vuotta. Koruistamme löydät tuoreita ideoita ja kauniita klassikoita. Käytämme koruissamme aina korkealaatuisia materiaaleja. Valmistamme korumallistojen lisäksi myös uniikkeja koruja. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Meistä on mahtavaa toteuttaa koruja asiakkaillemme! Rakastamme työtämme!

NAIMISIIN?

HALUAN TILATA KORUN!

KETO KORUMALLISTO

Au3 Kultasepät koruliike sijaitsee Helsingin Torikortteleiden alueella, osoitteessa Unioninkatu 27B. Ota meihin yhteyttä puhelimitse: (09) 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi tai sosiaalisen median kanavien kautta. Au3 Kultasepät koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Pyhäpäivinä suljettu. Au3 verkkokauppa palvelee 24h!

Kultasepäntyön korkea laatu on meille yksi tärkeimmistä kriteereistä. Au3 Kultaseppien korut suunnittelemme ja valmistamme aina laadukkaasti pienimpiä yksityiskohtia myöden. Käyttämämme kulta on ainakin 99% kierrätettyä ja jalokivet hankimme luotettavilta ja pitkäaikaisilta materiaalintoimittajilta ja kumppaneiltamme. Käytämme koruissamme vain laillisista lähteistä tulevia timantteja, joiden tuottajat ovat sitoutuneet Kimberleyn kansainväliseen sopimukseen.

Ajankohtaista

Au3 Kultasepät koruliike

Au3 Kultasepät koruliike sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 27 B, Helsinki. Liikkeemme on avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-16. Pyhäpäivinä liike on suljettu.

Suosittelemme ajanvarausta tapaamiselle! Yhteydenotot puhelimitse +358 9 436 500 90 tai sähköpostitse au3@au3.fi. Voit laittaa viestiä myös somekanaviemme kautta (facebook & instagram). Kiitos!

Keto korujen esittelypäivät:

Hei Lahti! Tervetuloa Keto korujen esittelypäivään Lahden Kellokeskukseen perjantaina 5.11. klo 14-18. Osoite: Aleksanterinkatu 25, Lahti.

Hei Oulu! Keto korujen esittelypäivä Oulun Korussa lauantaina 13.11. klo 10-16. Osoite: Kirkkokatu 19, Oulu.

Hei Joensuu! Keto korujen esittelypäivä Timanttiset Kulta-Center Joensuussa. perjantaina 19.11. klo 15-19. Osoite: Voimatie 2, Joensuu.

Hei Kuopio! Keto korujen esittelypäivä Timanttiset Kuopiossa lauantaina 20.11. klo 11-15 . Osoite: Kauppakeskus Minna, Haapaniemenkatu 18, Kuopio.

Hei Turku! Keto korujen esittelypäivä Kulta- ja Kelloliike Suomisella lauantaina 4.12. klo 11-15 . Osoite: Yliopistonkatu 24, Turku.

Esittelijänä Keto korujen suunnittelija, kultaseppä Jussi Louesalmi. Olet lämpimästi tervetullut!

Keto korujen jälleenmyyjät:

Kulta- ja Kelloliike Suominen Turussa
Kellokeskus Lahdessa
Timanttiset Ratina Tampereella
Timanttiset Vehmas Jyväskylässä
Timanttiset Kulta-Center Joensuussa
Timanttiset Kuopio Kuopiossa
Oulun Koru Oulussa

Tervetuloa tutustumaan Keto koruihin!

Vuoden Kaunein Sormus 2021

Kilpailun finalisteista peräti kolme on Au3:n kultaseppiä tai työskentelee pajallamme. Tero Hannosen, Anu Kaartisen ja Heidi Vornanin finalistisormukset ovat esillä lokakuusta alkaen Au3 Kultasepät koruliikkeessä, osoitteessa Unioninkatu 27, Helsinki. Tervetuloa katsomaan sormuksia “livenä” ja muista äänestää suosikkiasi Häät.fi -sivustolla!

Vuoden Kaunein Sormus 2021 – kilpailun yleisöäänestys on avattu Häät.fi -sivustolla! Kultaseppä Tero Hannonen ja Grammi sormus kilpailee numerolla 9!

Vuoden Kaunein Sormus 2021 – kilpailun yleisöäänestys on avattu Häät.fi -sivustolla! Kultaseppä Anu Kaartinen ja Diamond Queen sormus kilpailee numerolla 5!

Vuoden Kaunein Sormus 2021 – kilpailun yleisöäänestys on avattu Häät.fi -sivustolla! Kultaseppä Heidi Vornan ja Ice Queen sormus kilpailee numerolla 8!

Turvallisuus Au3 Kultasepät koruliikkeessä koronaviruspandemian aikana

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi asioidessaan koruliikkeessämme ja tilatessaan koruja. Siksi pidämme erityisen hyvää huolta puhtaudesta ja hygieniasta. Puhdistamme kaikki korumme isopropanolilla, jota käytetään myös sairaalan instrumenttien desinfiointiin. Suoritamme tämän puhdistusprosessin aina, kun asiakkaat ovat sovittaneet koruja. Desinfioimme myös tilatut korut, jotka lähetämme asiakkaillemme vakuutetulla postilla.

Koska otamme koronaviruksen aiheuttamat haasteet vakavasti, toivomme, että tulet asioimaan Au3 Kultaseppien koruliikkeessä vain terveenä ja käytät asioidessasi maskia. Näin voimme jatkaa korujen suunnittelua ja valmistusta asiakkaillemme sujuvasti ja keskeytyksettä. Kiitos ymmärryksestä!