fbpx

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN
& FINE GOLDSMITH

Au3 Goldsmiths

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN & FINE GOLDSMITH

Au3 Kultasepät - Koruja ammattitaidolla ja intohimolla!

Au3 Kultasepät on toteuttanut laadukkaita designkoruja tinkimättömällä kultasepäntyöllä jo yli 15 vuotta. Koruistamme löydät tuoreita ideoita ja kauniita klassikoita. Käytämme koruissamme aina korkealaatuisia materiaaleja. Valmistamme korumallistojen lisäksi myös uniikkeja koruja. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Meistä on mahtavaa toteuttaa koruja asiakkaillemme! Rakastamme työtämme!

NAIMISIIN?

Tutustu Au3:n sormusmallistoihin

KORUTILAUKSET

Tilausohjeet

KETO KORUMALLISTO

Au3 verkkokauppa

Au3 Kultaseppien uusi koruliike on avoinna! Uuden isomman liiketilamme ansiosta voimme palvella teitä, rakkaat asiakkaamme paremmin! Au3 Kultasepät koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Suosittelemme ajanvarausta tapaamisille etukäteen. Ota yhteyttä puhelimitse: +358 9 436 50090, sähköpostitse: au3@au3.fi. Au3 verkkokauppa on avoinna 24h.

Kultasepäntyön korkea laatu on meille yksi tärkeimmistä kriteereistä. Au3 Kultaseppien korut suunnitellaan ja valmistetaan aina laadukkaasti pienimpiä yksityiskohtia myöden. Kaikki korut on valmistetaan pajallamme Helsingissä.

Ajankohtaista

Au3 Kultasepät koruliike

Uusi Au3 Kultasepät koruliike sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 27 B, Helsinki. Liikkeemme on avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-16.

Suosittelemme ajanvarausta tapaamiselle! Yhteydenotot puhelimitse +358 9 436 500 90 tai sähköpostitse au3@au3.fi. Voit laittaa viestiä myös somekanaviemme kautta (facebook & instagram). Kiitos!

Au3 Kultaseppien uusi liike

Au3 Kultaseppien uuden liikkeen avajaistilaisuus löytyy Youtubesta! Tilaisuuden juontajana toimi Maryam Razavi, jonka kanssa keskustelimme mm. kihla- ja vihkisormuksista,  korumuotoilusta, ja korujen tilausprosessista. Esittelimme korumallistoja kuten Keto, Kaje, Cupcake ja Lilja sekä Vuoden kaunein sormus finalistisormukset Kultareunus ja Kero Gold. Illan musiikista vastasi laulaja-lauluntekijä Markus Perttula. Tilaisuus pidettiin suomeksi. Käy katsomassa!

Turvallisuus Au3 Kultaseppien liikkeessä

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi asioidessaan koruliikkeessämme ja tilatessaan koruja. Siksi pidämme erityisen hyvää huolta puhtaudesta ja hygieniasta. Puhdistamme kaikki korumme isopropanolilla, jota käytetään myös sairaalan instrumenttien desinfiointiin. Suoritamme tämän puhdistusprosessin aina, kun asiakkaat ovat sovittaneet koruja. Desinfioimme myös tilatut korut, jotka lähetämme asiakkaillemme vakuutetulla postilla.

Toivomme, että tulet asioimaan Au3 Kultaseppien koruliikkeessä vain terveenä. Tällä tavalla voimme jatkaa korujen suunnittelua ja valmistusta asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Kiitos ymmärryksestä!