fbpx

Au3 Goldsmiths

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN & FINE GOLDSMITH

Au3 Kultasepät suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia koruja Helsingissä.

Au3 Kultasepät on toteuttanut laadukkaita designkoruja tinkimättömällä ammattitaidolla jo yli 15 vuotta. Koruistamme löydät tuoreita malleja ja kauniita klassikoita. Käytämme koruissamme aina korkealaatuisia materiaaleja. Valmistamme korumallistojen lisäksi myös uniikkeja koruja.

Meille on tärkeää tehdä sinulle ja rakkaallesi koruja, joissa muistot ja unelmat säilyvät.

NAIMISIIN?
Tutustu Au3:n sormusmallistoihin

HALUAN TILATA KORUN
Tilausohjeet

KETO KORUMALLISTO
Au3 verkkokauppa

Au3 Kultaseppien koruliike Unioninkatu 27:ssä on toistaiseksi avoinna vain ajanvarauksella. Voit sopia tapaamisen ti-pe klo 11–18 ja la klo 11–16. Otathan yhteyttä ennen vierailuasi putiikissa. Voit sopia tapaamisen sähköpostitse au3@au3.fi tai puhelimitse +358 9 436 50090. Verkkokauppamme on avoinna 24h.

Kultasepäntyön korkea laatu on meille yksi tärkeimmistä kriteereistä. Au3 Kultaseppien korut suunnitellaan ja valmistetaan aina laadukkaasti pienimpiä yksityiskohtia myöden. Kaikki korut on valmistetaan pajallamme Helsingissä.

Ajankohtaista

Au3 Kultasepät koruliike avoinna ajanvarauksella

Au3:n putiikki Unioninkadulla on auki tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Voit sopia tapaamisen ti-pe klo 11-18 sekä la klo 11-16. Otathan yhteyttä ennen vierailuasi putiikissa. Yhteydenotot puhelimitse +358 9 436 500 90 tai sähköpostitse au3@au3.fi. Voit laittaa viestiä myös somekanaviemme kautta (facebook, instagram, linkedin). Kiitos!

Seuraa meitä Instagramissa: @au3goldsmiths