fbpx

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN
& FINE GOLDSMITH

Au3 Goldsmiths

HIGH QUALITY JEWELRY DESIGN & FINE GOLDSMITH

Au3 Kultasepät - Koruja ammattitaidolla ja intohimolla!

Au3 Kultasepät on toteuttanut laadukkaita designkoruja tinkimättömällä kultasepäntyöllä jo yli 15 vuotta. Koruistamme löydät tuoreita ideoita ja kauniita klassikoita. Käytämme koruissamme aina korkealaatuisia materiaaleja. Valmistamme korumallistojen lisäksi myös uniikkeja koruja. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Meistä on mahtavaa toteuttaa koruja asiakkaillemme! Rakastamme työtämme!

NAIMISIIN?

HALUAN TILATA KORUN!

KETO KORUMALLISTO

Au3 Kultasepät koruliike sijaitsee Helsingin Torikortteleiden alueella, osoitteessa Unioninkatu 27B. Ota meihin yhteyttä puhelimitse: (09) 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi tai sosiaalisen median kanavien kautta. Au3 Kultasepät koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Pyhäpäivinä suljettu. Au3 verkkokauppa palvelee 24h!

Kultasepäntyön korkea laatu on meille yksi tärkeimmistä kriteereistä. Au3 Kultaseppien korut suunnittelemme ja valmistamme aina laadukkaasti pienimpiä yksityiskohtia myöden. Käyttämämme kulta on ainakin 99% kierrätettyä ja jalokivet hankimme luotettavilta ja pitkäaikaisilta materiaalintoimittajilta ja kumppaneiltamme. Käytämme koruissamme vain laillisista lähteistä tulevia timantteja, joiden tuottajat ovat sitoutuneet Kimberleyn kansainväliseen sopimukseen.

Au3 Kultasepät koruliike

Au3 Kultasepät koruliike sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 27 B, Helsinki. Liikkeemme on avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-16. Pyhäpäivinä liike on suljettu.

Yhteydenotot puhelimitse +358 9 436 500 90 tai sähköpostitse au3@au3.fi. Voit laittaa viestiä myös somekanaviemme kautta (facebook & instagram). Kiitos!

Keto korujen esittelypäivät:

Hei Turku! Tämän vuoden viimeinen Keto korujen esittelypäivä pidetään Kulta- ja Kelloliike Suomisella lauantaina 4.12. klo 11-15 . Osoite: Yliopistonkatu 24, Turku.

Esittelijänä Keto korujen suunnittelija, kultaseppä Jussi Louesalmi. Olet lämpimästi tervetullut!

Keto korujen jälleenmyyjät:

Kulta- ja Kelloliike Suominen Turussa
Kellokeskus Lahdessa
Timanttiset Ratina Tampereella
Timanttiset Vehmas Jyväskylässä
Timanttiset Kulta-Center Joensuussa
Timanttiset Kuopio Kuopiossa
Oulun Koru Oulussa

Tervetuloa tutustumaan Keto koruihin!

Korulahja jouluksi!
Koru on ihana joululahja! Au3:n korut tehdään pääasiassa tilauksesta, ja jotta korulahja ehtii valmiiksi pukinkonttiin, suosittelemme tekemään korutilauksen viimeistään Itsenäisyyspäivänä 6.12.
Valmiit korutilaukset voi noutaa putiikiltamme Helsingistä tai voimme toimittaa ne vakuutetulla lähetyksellä. Huomioithan, että aikataulu koskee vain Au3:n mallistokoruja.
Voit tehdä korutilauksen Au3 Kultasepät koruliikkeessä, osoitteessa Unioninkatu 27, Helsinki, tai Au3 verkkokaupassa: shop.au3.fi  Keto korutilauksen voit tehdä myös jälleenmyyjäliikkeissä ympäri Suomen.
Turvallisuus Au3 Kultasepät koruliikkeessä koronaviruspandemian aikana

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi asioidessaan koruliikkeessämme ja tilatessaan koruja. Siksi pidämme erityisen hyvää huolta puhtaudesta ja hygieniasta. Puhdistamme kaikki korumme isopropanolilla, jota käytetään myös sairaalan instrumenttien desinfiointiin. Suoritamme tämän puhdistusprosessin aina, kun asiakkaat ovat sovittaneet koruja. Desinfioimme myös tilatut korut, jotka lähetämme asiakkaillemme vakuutetulla postilla.

Koska otamme koronaviruksen aiheuttamat haasteet vakavasti, toivomme, että tulet asioimaan Au3 Kultaseppien koruliikkeessä vain terveenä ja käytät asioidessasi maskia. Näin voimme jatkaa korujen suunnittelua ja valmistusta asiakkaillemme sujuvasti ja keskeytyksettä. Kiitos ymmärryksestä!