fbpx

KAJE

Kaje on hurmaava sormusmalli, joka julkaisiin vuonna 2018. Viehättävän sormuksen materiaaleina ovat 750 valkokulta, joko pelkästään värikkäillä safiireilla tai kirkkailla tw/vs timanteilla, tai yhdistellen molempia. Tilauksesta sormuksen saa myös 750 keltakullasta ja 950 platinasta. Sormus viestii arvokkuutta, mutta on samalla nuorekas ja raikas. Kirkkailla timanteilla sormus on myös hieman vintage-henkinen! Näyttävä sormus herättää huomiota arjessa ja juhlassa. Design Jussi Louesalmi.

KAJE
750 valkokulta, värikkäät safiirit.
Hinta alk. 2850€.

KAJE
750 valkokulta, kirkkaat tw/vs timantit.
Hinta alk. 6795€.

KAJE
750 valkokulta, kirkkaat tw/vs timantit,
värikkäät safiirit. Hinta alk. 3298€.

Haluan tilata korun Au3 Kultasepiltä!

Valikoima koruja Au3 Kultaseppien verkkokaupassa

Kun löydät unelmiesi korun sivuiltamme, voit tehdä tilauksen putiikissamme Helsingissä, puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi Keto koruja voi tilata myös Au3 verkkokaupasta. Valmistamme koruja pääasiallisesti tilauksesta. Korumallistojen mallikappaleet ovat esillä Au3:n putiikissa. Keto koruja on myynnissä myös useissa jälleenmyyjäliikkeissä Suomessa. Au3 Kultasepät putiikki sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Unioninkatu 27. Katso putiikin aukioloajat etusivultamme. Jos haluat varata ajan tapaamiselle, voit tehdä sen puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse au3@au3.fi.

Sormustilaukset

Kun haluat tilata sormuksen, tarvitsemme mitat. Käytä apunasi tätä mittataulukkoa, asioi meillä tai muussa palvelevassa kultasepänliikkeessä, ja lähetä meille tiedot tilauksesi yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

Keto koruja voit tilata myös Au3 verkkokaupassa ja kokotieto merkitään verkkokauppatilaukseen.

Kun olet tehnyt tilauksen ja maksanut ostosi, kultaseppämme alkaa valmistaa koruasi. Kun koru on valmis, ilmoitamme sinulle. Voit noutaa korun putiikista tai voimme toimittaa sen vakuutetulla lähetyksellä. Saat myös aitoustodistuksen korusta ja jalokivistä.

Mallistokoru valmistuu n. 4–6 viikon sisällä tilauksesta. Modifioitujen mallistokorujen sekä uniikkien tilauskorujen kohdalla tilausaika on pidempi.

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin elämäsi koruihin liittyviin kysymyksiin!

Kaikki Au3 Kultaseppien korut valmistetaan parhaimpien kultaseppien toimesta Helsingissä.

VALIKOIMA KORUJA
Au3 verkkokauppa

AU3 LOOKBOOK
Koruinspiraatiota!

JUHLAPÄIVÄ?
Lahjavinkit tärkeisiin hetkiin!