fbpx

KERO

Kero on oivaltavan tyylikäs, puhdaslinjainen ja skandinaavinen sormus, joka sopii kaikille sukupuolille. Eri värisillä jalokivillä voi korostaa tyylikästä graafisuutta tai vaikka pehmeämpää feminiinisyyttä. Eri leveyksillä muoto sopii siroon ja isompaankin sormeen. Kero viestii vahvuutta, voimaa ja itsevarmuutta. Se sopii pukukellon oheen maskuliiniseen makuun. Naiselle se on moderni koru, joka viestii muutakin kuin pelkkää naisellisuutta, näyttävä vaihtoehto yltiöromantiikalle! Kero sopii yhteisten päämäärien merkiksi. Design Jussi Louesalmi

KERO Gold 6mm
750 keltakulta, ruskeat ja keltaiset timantit
hinta alkaen 3398€

KERO Blue 5mm
750 valkokulta, siniset safiirit
hinta alkaen 2950€

KERO Black 6mm
750 valkokulta, mustat timantit
hinta alkaen 3590€

KERO Black ja KERO Gold

Haluan tilata korun Au3 Kultasepiltä!

Valikoima koruja Au3 Kultaseppien verkkokaupassa

Kun löydät unelmiesi korun sivuiltamme, voit tehdä tilauksen putiikissamme Helsingissä, puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi

Keto koruja voi tilata myös Au3 verkkokaupasta.

Valmistamme koruja pääasiallisesti tilauksesta. Korumallistojen mallikappaleet ovat esillä Au3:n putiikissa. Keto korujen jälleenmyyjäliikkeet löytyvät Turusta, Lahdesta, Tampereelta ja Oulusta.

Au3 Kultasepät putiikki sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Unioninkatu 27. Katso putiikin aukioloajat etusivultamme. Jos haluat varata ajan tapaamiselle, voit tehdä sen puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse au3@au3.fi.

Sormustilaukset

Kun haluat tilata sormuksen, tarvitsemme mitat. Käytä apunasi tätä mittataulukkoa, asioi meillä tai muussa palvelevassa kultasepänliikkeessä, ja lähetä meille tiedot tilauksesi yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

Keto koruja voit tilata myös Au3 verkkokaupassa ja kokotieto merkitään verkkokauppatilaukseen.

Kun olet tehnyt tilauksen ja maksanut ostosi, kultaseppämme alkaa valmistaa koruasi. Kun koru on valmis, ilmoitamme sinulle. Voit noutaa korun putiikista tai voimme toimittaa sen vakuutetulla lähetyksellä. Saat myös aitoustodistuksen korusta ja jalokivistä.

Mallistokoru valmistuu n. 4–6 viikon sisällä tilauksesta. Modifioitujen mallistokorujen sekä uniikkien tilauskorujen kohdalla tilausaika on pidempi.

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin elämäsi koruihin liittyviin kysymyksiin!

Kaikki Au3 Kultaseppien korut valmistetaan parhaimpien kultaseppien toimesta Helsingissä.

VALIKOIMA KORUJA
Au3 verkkokauppa

AU3 LOOKBOOK
Koruinspiraatiota!

LAHJAVINKKEJÄ
Ideoita tärkeisiin hetkiin!