fbpx

Aina on mahdollisuus loistaa vähän enemmän!

Kun suunnittelet kosintaa, tule meille! Kultasepän kanssa käyt yhdessä läpi kaikki kihla- ja vihkisormuksiin liittyvät asiat materiaaleista muotoiluun ja aikatauluihin. Kihla- ja vihkisormusten hankintaan liittyvä suunnittelu on hyvä aloittaa 4-6kk ennen kosintaa. Sormusmallin materiaalien ja jalokivien valinta voi viedä aikaa. Mallistokorut valmistuvat n. 4-6 viikkoa tilauksesta. Mutta on hyvä varata tarpeeksi aikaa elämäsi tärkeimmän korun valintaan.

Au3 Kultaseppien sormusvalikoimasta löydät valko-, kelta-, ruusukullasta sekä platinasta valmistettuja sormusmalleja. Lisäksi teemme sormuksia teräksestä ja titaanista. Modernit mallimme ovat klassisen kauniita ja ne ovat suunniteltu kestämään aikaa, niin kulumista kuin trendien muuttumista huomioiden. Jos kihlat on jo hankittu, voimme olemassaolevan kihlasormuksen viereen suunnitella yhteensopivan vihkisormuksen. Käytämme kaikissa koruissamme laadukkaita materiaaleja.

Haluan tilata korun Au3 Kultasepiltä!

Valikoima koruja Au3 verkkokaupassa

Kun löydät unelmiesi korun sivuiltamme, voit tehdä tilauksen putiikissamme Helsingissä, puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi Keto koruja voi tilata myös Au3 verkkokaupasta. Valmistamme koruja pääasiallisesti tilauksesta. Korumallistojen mallikappaleet ovat esillä Au3:n putiikissa. Keto korujen jälleenmyyjäliikkeet löytyvät Turusta, Lahdesta, Tampereelta, Joensuusta, Kuopiosta ja Oulusta. Au3 Kultasepät putiikki sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Unioninkatu 27. Katso putiikin aukioloajat etusivultamme. Jos haluat varata ajan tapaamiselle, voit tehdä sen puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse au3@au3.fi.

Sormustilaukset

Kun haluat tilata sormuksen, tarvitsemme mitat. Käytä apunasi tätä mittataulukkoa, asioi meillä tai muussa palvelevassa kultasepänliikkeessä, ja lähetä meille tiedot tilauksesi yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Keto koruja voit tilata myös Au3 verkkokaupassa ja kokotieto merkitään verkkokauppatilaukseen. Kun olet tehnyt tilauksen ja maksanut ostosi, kultaseppämme alkaa valmistaa koruasi. Kun koru on valmis, ilmoitamme sinulle. Voit noutaa korun putiikista tai voimme toimittaa sen vakuutetulla lähetyksellä. Saat myös aitoustodistuksen korusta ja jalokivistä. Mallistokoru valmistuu n. 4–6 viikon sisällä tilauksesta. Modifioitujen mallistokorujen sekä uniikkien tilauskorujen kohdalla tilausaika on pidempi. Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin elämäsi koruihin liittyviin kysymyksiin!

Kaikki Au3 Kultaseppien korut valmistetaan parhaimpien kultaseppien toimesta Helsingissä.

VALIKOIMA KORUJA Au3 verkkokauppa

AU3 LOOKBOOK Koruinspiraatiota!

JUHLAPÄIVÄ? Lahjavinkkejä tärkeimpiin hetkiin