GETTING MARRIED NEXT SUMMER?

SUUNNITTELETKO HÄITÄ ENSI KESÄKSI?

Suunnitteletko häitä ensi vuodelle? Nyt on juuri oikea hetki suunnitella, etsiä vaihtoehtoja ja pian myös tehdä tärkeitä päätöksiä saadaksenne parhaat mahdolliset elementit ja asiat kohdalleen teidän häitänne varten. Vihkisormukset, niiden materiaalit, tyyli ja hinta saattaa olla koko suunnitteluprosessin tärkeimpiä päätöksiä! Onneksi me voimme auttaa teitä vihkisormusvalinnoissa!


Keto Meadow rings with colorful sapphires and diamonds, design by Jussi Louesalmi, Au3 Goldsmiths

 

Vihkisormus symboloi ikuista rakkautta, joten mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin sormukset, jotka ovat valmistettu vastuullisista ja korkealaatuisista materiaaleista kultasepän ammattitaidolla. Ja tietenkin niin laadukkaasti, että sormukset kestävät tulevillekin sukupolville. Vihkisormus saattaa olla se ainoa sormus, jota tulet käyttämään päivittäin, jotkut käyttävät sitä jopa päivin öin! Siksi sen tulee olla kestävä ja myös tuntua hyvältä. Tee valintasi ajan kanssa. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy sinua askarruttavia kysymyksiä, löydä se oikea ja rakastu!


Keto Meadow and Cupcake rings, design Jussi Louesalmi, Au3 Goldsmiths


Tyyliasioista: Meidän mielestämme avain upeaan sormustyyliin on korkealaatuisessa muotoilussa. Se tarkoittaa tuoreita visuaalisia näkemyksiä, vankkaa ammattitaitoa ja pitkää kokemusta korujen muotoilussa ja valmistamisessa. Sitten pääsemme vasta korun wow-tekijöihin! Ja meiltä todellakin löytyy sormuksia, jotka saa sukat pyörimään ja sydämesi tuntemaan "Se on tässä!"

***

Käy kurkkaamassa vinkkejä hääparille myös Venuun blogin hääkoruoppaasta

"Hääkorujen valinnassa kannattaa ehdottomasti huomioida laadukas korumuotoilu, vastuulliset ja kestävät materiaalivalinnat sekä kultasepän korkeatasoinen ammattitaito – kotimaisuutta tietenkään unohtamatta. Ja tietysti korun täytyy olla myös ihana! Kun vihkisormus herättää ihastusta ja voimakkaita tunteita, löytyy huomenlahja sekä tulevat vuosipäivälahjatkin helposti samasta korumallistosta. Muista myös huollattaa hääkorut säännöllisesti kultasepänliikkeessä!- Au3 Kultasepät

***

 Au3 Kultasepät koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-16. Osoite: Unioninkatu 27, Helsinki. Ota yhteyttä Jos haluat varata tapaamisen: +358 9 436 50090 / au3@au3.fi.

AU3:N KIHLASORMUKSET & VIHKISORMUKSET

 


Wedding rings from Au3 Goldsmiths


 

KIHLA- JA VIHKISORMUKSET

Au3 Kultaseppien sormusmallistoista löydät täydelliset kihla- ja vihkisormukset sinulle ja kumppanillesi. Meiltä löydät myös ihania koruja huomenlahjaksi tai vuosipäivälahjaksi!

KORULAHJOJA

Koru on ihana lahja rakkaallesi tai kun haluat palkita itseäsi. Au3 Kultaseppien mallistokorut valmistuvat 4-6 viikossa tilauksesta.

KORU VERKKOKAUPASTA

Korutilauksen tekeminen Au3 verkkokaupasta on turvallista ja helppoa. Kultaseppämme valmistaman korun voit noutaa liikkeestämme Helsingistä tai se toimitetaan sinulle vakuutetulla lähetyksellä.

KORUJA SINULLE,
jokapäiväiseen käyttöön.

×