THE RING IS READY!

SORMUS ON VALMIS!

Muistatteko Au3 Kultasepät 20v. koruarvonnan? Onnekas voittaja Heli voitti keväällä 5000€:n arvoisen Keto korun, jota kultaseppä Jussi Louesalmi lähti toteuttamaan Helin toiveet huomioiden. Heli kävi noutamassa ihanan sormuksensa Au3 Kultasepät koruliikkeestä, sopivasti Juhannuksen kunniaksi!

 


Keto Meadow jewelry raffle, Au3 Goldsmiths 20th birthday

 

 


Keto Meadow jewelry raffle, Au3 Goldsmiths 20th birthday

 

Helin sormus on 750 valkokultainen, ja siinä on kirkkaiden tw/vs timanttien lisäksi shampanjansävyisiä timantteja sekä vaaleanpunaisia ja persikkaan vivahtavia safiireja. Niin kaunis yhdistelmä! Sormuksen lisäksi Heli sai mukaansa aitoustodistuksen, jossa kerrotaan materiaaleista.

 

 


Keto Meadow Raffle Au3 Goldsmiths 20th birthday

 

 


Keto Meadow jewelry raffle, Au3 Goldsmiths 20th birthday

 

Onnea vielä Helille ja ihanaa kesää! 

Ps. Au3:n Instan story kohokohdissa on muutama video Helin ja sormuksen ensikohtaamisesta!

 

KIHLA- JA VIHKISORMUKSET

Au3 Kultaseppien sormusmallistoista löydät täydelliset kihla- ja vihkisormukset sinulle ja kumppanillesi. Meiltä löydät myös ihania koruja huomenlahjaksi tai vuosipäivälahjaksi!

KORULAHJOJA

Koru on ihana lahja rakkaallesi tai kun haluat palkita itseäsi. Au3 Kultaseppien mallistokorut valmistuvat 4-6 viikossa tilauksesta.

KORU VERKKOKAUPASTA

Korutilauksen tekeminen Au3 verkkokaupasta on turvallista ja helppoa. Kultaseppämme valmistaman korun voit noutaa liikkeestämme Helsingistä tai se toimitetaan sinulle vakuutetulla lähetyksellä.

KORUJA SINULLE,
jokapäiväiseen käyttöön.

×