TIME FOR CHRISTMAS GIFTS!

ON JOULULAHJOJEN AIKA!

Joulu lähestyy vihdoin, ja haluamme muistuttaa tärkeästä asiasta, sillä onhan joulunaika se ihanin, kutkuttavin ja tärkein lahjasesonki: Juuri nyt onkin aika toteuttaa rakkaiden kimaltavat joulutoiveet!

Keto Meadow necklace, design Jussi Louesalmi, Au3 Goldsmiths 

Keto Meadow diamond necklace and earrings, design Jussi Louesalmi, Au3 Goldsmiths



Jouluna tehdään ihania mieleenpainuvia muistoja ja uskallamme väittää, että Au3:n korulahjan saaminen on takuuvarmasti niiden kauneimpien joulumuistojen joukossa. Onko korukuvamme tai -esitteemme vilahdelleet vuoden aikana sinun nenäsi edessä? Niinpä! Kuten ehkä jo tiedät, teemme koruja pääasiassa tilauksesta, joten jos olet ajatellut yllättää rakkaasi Au3:n korulahjalla tänä vuonna, nyt on aika ryhtyä toimeen ja tehdä tärkeitä lahjavalintoja!

 


Keto Meadow rings, design by Jussi Louesalmi, Au3 Goldsmiths

Miten valita mallistoistamme se täydellinen korulahja? Sulje silmäsi hetkeksi, ja muistele iloisia ja ihania hetkiä, joita olet viettänyt rakkaasi kanssa – näet sydämellisen hymyn ja voit jopa kuulla naurun. Nyt avaa silmäsi, ja anna lämpimän tunteen johdattaa sinua! Kun sitten näet upean korun, jonka Au3 Kultasepät on valmistanut huolella, taidolla ja tunteella, tiedät että tässä se on! Tutustu siis mallistoihimme ja tee valintasi nyt!


Golden Eudora earrings, design by Anu Kaartinen, Au3 Goldsmiths

Korumme valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla ja rakkaudella Helsingissä. Normaalisti koru valmistuu n. 4 viikossa. Kun joulu on jo näin lähellä, voit tutustua valmiiden korujen valikoimaamme, joka on esillä sekä Au3 Kultasepät koruliikkeessä että Au3 verkkokaupassa. 

 


Hauru jewelry, design by Anu Kaartinen, Au3 Goldsmiths

 

Jos teet korutilauksen Kanadasta tai Pohjois-Amerikasta, tutustu myös joulukampanjaamme!

VALMIIDEN KORUJEN VALIKOIMA


Muistathan, että jos sinulla herää kysymyksiä korun valintaan tai sen tilaukseen liittyen, ota yhteyttä puhelimitse tai viestillä. Autamme mielellämme!

Terveisin, Au3 Kultasepät

KIHLA- JA VIHKISORMUKSET

Au3 Kultaseppien sormusmallistoista löydät täydelliset kihla- ja vihkisormukset sinulle ja kumppanillesi. Meiltä löydät myös ihania koruja huomenlahjaksi tai vuosipäivälahjaksi!

KORULAHJOJA

Koru on ihana lahja rakkaallesi tai kun haluat palkita itseäsi. Au3 Kultaseppien mallistokorut valmistuvat 4-6 viikossa tilauksesta.

KORU VERKKOKAUPASTA

Korutilauksen tekeminen Au3 verkkokaupasta on turvallista ja helppoa. Kultaseppämme valmistaman korun voit noutaa liikkeestämme Helsingistä tai se toimitetaan sinulle vakuutetulla lähetyksellä.

KORUJA SINULLE,
jokapäiväiseen käyttöön.

×