YEAR OF LOVE!

RAKKAUDEN VUOSI!

Tervetuloa vuosi 2024! Kun toivotamme uuden vuoden tervetulleeksi, on ilmassa kutkuttavaa odotusta ja iloa. Uusi vuosi ei ole vain lupausten tekemistä ja uusia alkuja. Se on myös täynnä rakkauden juhlaa: (Sydän)Ystävänpäivä on aivan nurkan takana 14. helmikuuta, hääsesonki messuineen ja tapahtumineen on hyvässä vauhdissa, ja jos vietät omia hääjuhlia tänä vuonna, on paras häiden suunnitteluhetki käynnissä juuri nyt!
Me Au3:lla tiedämme, että tämä vuosi tulee olemaan täynnä ihania, tärkeitä, tunnelmallisia ja ikimuistoisia hetkiä, jotka tekevät elämästämme astetta parempaa! Pienten arjen ihanuuksien lisäksi voi tapahtua myös isoja hienoja asioita: Unelmien korulahjan saaminen syntymäpäivänä, kauan odotettu korulahja palkinnoksi itselle, yllätyslahjan antaminen rakkaalle vuosipäivänä, kosiminen ja kihlat, tai vihkisormuksen tilaaminen teille molemmille. Mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa uusi vuosi!
Annetaan rakkauden johdattaa meitä hyviin asioihin, kuten vaikkapa juuri sen unelmakorun valintaan! Me Au3 Kultasepät kutsumme sinut tutustumaan koruihimme Unioninkadun koruliikkeeseen, sekä myös Au3 verkkokauppaan. Keto koruihin voit tutustua myös virallisissa jälleenmyyjäliikkeissä ympäri Suomen. Jokainen korumme on kultaseppiemme muotoilema ja käsin valmistama - rakkaudella. Olkoon sinun vuotesi täynnä onnea, valoa ja hersyvää iloa!

 

KIHLA- JA VIHKISORMUKSET

Au3 Kultaseppien sormusmallistoista löydät täydelliset kihla- ja vihkisormukset sinulle ja kumppanillesi. Meiltä löydät myös ihania koruja huomenlahjaksi tai vuosipäivälahjaksi!

KORULAHJOJA

Koru on ihana lahja rakkaallesi tai kun haluat palkita itseäsi. Au3 Kultaseppien mallistokorut valmistuvat 4-6 viikossa tilauksesta.

KORU VERKKOKAUPASTA

Korutilauksen tekeminen Au3 verkkokaupasta on turvallista ja helppoa. Kultaseppämme valmistaman korun voit noutaa liikkeestämme Helsingistä tai se toimitetaan sinulle vakuutetulla lähetyksellä.

KORUJA SINULLE,
jokapäiväiseen käyttöön.

×