fbpx

Au3 Kultasepät aloitti Helsingissä yli 15 vuotta sitten, vuonna 2003. Suunnittelemme ja valmistamme koruja alusta alkaen itse. Toteutamme ajattomia koruja, tulevaisuuden klassikoita. Rakastamme työtämme! Au3 Kultaseppien koruliike sijaitsee tunnelmallisella Torikortteleiden alueella, osoitteessa Unioninkatu 27, Helsinki.

Au3 Kultasepät on kultaseppien ja muotoilijoiden yhteisö. Tero Hannonen ja Jussi Louesalmi perustivat Au3 Kultasepät yrityksen vuonna 2003. Yhteisöön kuuluvat myös kultasepät Anu Kaartinen, Venla Metsola. Monet kultasepät tekevät meille töitä oman yrityksensä kautta, kuten kultaseppä Sami Laalo, joka on tehnyt meille mm. kivenistutuksia monta vuotta. Kultaseppä Essi Kyöstilä vastaa Au3:n koruliikkeestä ja korutilauksista. Valokuvaaja Julia Weckman tekee mm. kuvaukset.

Korumallistojen lisäksi kultasepät suunnittelevat täysin uniikkeja koruja ottaen huomioon asiakkaiden toiveet ja ideat. Mallistokoruja voi myös modifioida toiveiden mukaan. Jokaisella kultasepällä on oma muotokieli. Löydä itseäsi kiinnostava tyyli!

SAMI LAALO

ESSI KYÖSTILÄ

Tilaustyöt ja uniikit korut

Meiltä voit tilata omannäköisesi ja uniikin sormuksen, kaulakorun, kalvosinnapit, hiuskorun, mitä ikinä kultaseppä, muotoilija voi ammattitaidollaan tehdä. Uniikin korun tilaaminen on jännittävä prosessi, jossa pääset tutustumaan mm. jalometalleihin ja -kiviin. Kultasepän juuri sinulle toteuttama koru on takuuvarmasti henkilökohtainen ja merkityksellinen.

Kuuntelemme huolellisesti asiakkaiden toiveet ja ideat koruista ja ryhdymme toimeen. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistä työssämme. Au3 kultasepät suunnittelevat ja valmistavat koruja tinkimättömällä ammattitaidolla pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Kultaseppä, muotoilija Jussi Louesalmi vastaa pääasiassa Au3 Kultaseppien uniikeista tilaustöistä. 15 vuoden kokemuksella Jussi pystyy tarjoamaan ideoita ja ajatuksia kustomoituihin ja uniikkeihin koruihin.