fbpx

Uniikit tilaustyöt

Voit tilata meiltä sinulle suunnitellun sormuksen, kaulakorun, huomenlahjan, kalvosinnapit, mitä vaan mitä kultaseppä voi ammattitaidollaan toteuttaa. Näin saat varmasti henkilökohtaisen ja merkityksellisen korun, jollaista ei tule vastaan. Tilaustyöprosessi on jännittävä ja silmiä avaava kokemus korujen maailmaan. Prosessi tutustuttaa sinut niin jalometalleihin kuin jalokiviinkin. Suunnittelussa kartoitetaan toiveet ja ajatukset, jota korun toivotaan täyttävän. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme. Au3 Kultaseppien korut on suunniteltu ja toteutettu tinkimättömällä ammattitaidolla aina pienintä yksityiskohtaa myöten.

RING design Jussi Louesalmi 750 valkokulta, sinisafiiri, kirkkaat timantit

200TH design Tero Hannonen palladium, berylli

OPAALI design Jussi Louesalmi 750 valkokulta, opaali, sinisafiirit

ISO SININEN design Jussi Louesalmi 750 valkokulta, topaasi, timantit

KALLOSORMUS design Jussi Louesalmi 750 valkokulta, kirkkaat ja mustat timantit

Haluan tilata korun Au3 Kultasepiltä!

Valikoima koruja Au3 verkkokaupassa

Kun löydät unelmiesi korun sivuiltamme, voit tehdä tilauksen putiikissamme Helsingissä, puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi Keto koruja voi tilata myös Au3 verkkokaupasta. Valmistamme koruja pääasiallisesti tilauksesta. Korumallistojen mallikappaleet ovat esillä Au3:n putiikissa. Keto korujen jälleenmyyjäliikkeet löytyvät Turusta, Lahdesta, Tampereelta, Joensuusta, Kuopiosta ja Oulusta. Au3 Kultasepät putiikki sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Unioninkatu 27. Katso putiikin aukioloajat etusivultamme. Jos haluat varata ajan tapaamiselle, voit tehdä sen puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse au3@au3.fi.

Sormustilaukset

Kun haluat tilata sormuksen, tarvitsemme mitat. Käytä apunasi tätä mittataulukkoa, asioi meillä tai muussa palvelevassa kultasepänliikkeessä, ja lähetä meille tiedot tilauksesi yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Keto koruja voit tilata myös Au3 verkkokaupassa ja kokotieto merkitään verkkokauppatilaukseen. Kun olet tehnyt tilauksen ja maksanut ostosi, kultaseppämme alkaa valmistaa koruasi. Kun koru on valmis, ilmoitamme sinulle. Voit noutaa korun putiikista tai voimme toimittaa sen vakuutetulla lähetyksellä. Saat myös aitoustodistuksen korusta ja jalokivistä. Mallistokoru valmistuu n. 4–6 viikon sisällä tilauksesta. Modifioitujen mallistokorujen sekä uniikkien tilauskorujen kohdalla tilausaika on pidempi. Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin elämäsi koruihin liittyviin kysymyksiin!

Kaikki Au3 Kultaseppien korut valmistetaan parhaimpien kultaseppien toimesta Helsingissä.

VALIKOIMA KORUJA Au3 verkkokauppa

AU3 LOOKBOOK Koruinspiraatiota!

VUOSIPÄIVÄ? Lahjavinkit tärkeisiin hetkiin!