fbpx

PAKKASPÄIVÄN ILO

Pakkaspäivän ilo on kultaseppä Jussi Louesalmen uniikki korukokonaisuus, johon kuuluu kaulakoru ja sormus. Erityisen hienoksi korun tekee korkealaatuisen käsityötaidon ja materiaalien lisäksi korunkantajan liikkeiden mukaan liikkuva keskuskivi, akvamariini. Kivi heijastaa liikkuessaan valoa säihkyen ympärilleen, kuin pakkasen jäädyttämät kimaltelevat kiteet. Pakkaspäivän ilo, materiaaleina 585 keltakulta, 950 palladium ja akvamariinit. Design Jussi Louesalmi.

PAKKASPÄIVÄN ILO

PAKKASPÄIVÄN ILO

PAKKASPÄIVÄN ILO

Haluan tilata korun Au3 Kultasepiltä!

Valikoima koruja Au3 Kultaseppien verkkokaupassa

Kun haluat tilata unelmiesi korun, ota yhteyttä. Uniikkien korujen lisäksi toteutamme korumallistoja. Korutilauksen voi tehdä putiikissamme Helsingissä, puhelimitse tai sähköpostitse. Keto koruja voi tilata myös Au3 verkkokaupasta. Valmistamme koruja pääasiallisesti tilauksesta. Korumallistojen mallikappaleet ovat esillä Au3:n putiikissa. Keto koruja on myynnissä myös useissa jälleenmyyjäliikkeissä Suomessa. Au3 Kultasepät putiikki sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Unioninkatu 27. Katso putiikin aukioloajat etusivultamme. Jos haluat varata ajan tapaamiselle, voit tehdä sen puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse au3@au3.fi.

Sormustilaukset

Kun haluat tilata sormuksen, tarvitsemme mitat. Käytä apunasi tätä mittataulukkoa, asioi meillä tai muussa palvelevassa kultasepänliikkeessä, ja lähetä meille tiedot tilauksesi yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Keto koruja voit tilata myös Au3 verkkokaupassa ja kokotieto merkitään verkkokauppatilaukseen. Kun olet tehnyt tilauksen ja maksanut ostosi, kultaseppämme alkaa valmistaa koruasi. Kun koru on valmis, ilmoitamme sinulle. Voit noutaa korun putiikista tai voimme toimittaa sen vakuutetulla lähetyksellä. Saat myös aitoustodistuksen korusta ja jalokivistä. Mallistokoru valmistuu n. 4–6 viikon sisällä tilauksesta. Modifioitujen mallistokorujen sekä uniikkien tilauskorujen kohdalla tilausaika on pidempi. Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin elämäsi koruihin liittyviin kysymyksiin!

Kaikki Au3 Kultaseppien korut valmistetaan parhaimpien kultaseppien toimesta Helsingissä.

VALIKOIMA KORUJA Au3 verkkokauppa

AU3 LOOKBOOK Koruinspiraatiota!

VUOSIPÄIVÄ? Lahjavinkkejä tärkeisiin hetkiin!