fbpx

RAITA

Raita sormukset ovat ajattomia rivisormuksia, jotka sopivat hyvin yhteen useiden sormusmallien kanssa. Niitä on helppo yhdistellä muihin sormuksiin. Raita sormuksen avulla luot niin siron ja herkän, kuin runsaan ja mielenkiintoisenkin sormuskokonaisuuden. Sormuksien mitoituksia voidaan säätää toiveiden mukaan eri kokoisille kiville. Design Jussi Louesalmi.

RAITA
750 valkokulta, 11 kirkasta tw/vs timanttia,
Hinta alk. 1450€.

RAITA

RAITA + KETO
750 valkokulta, kirkkaat tw/vs timantit,
värikkäät safiirit. Hinta yhteensä alk. 2845€.

RAITA + KETO
750 valkokulta, kirkkaat tw/vs timantit,
värikkäät safiirit. Hinta yhteensä alk. 4000€.

RAITA + KETO
750 valkokulta, kirkkaat tw/vs timantit,
värikkäät timantit. Hinta yhteensä alk. 3545€.

Haluan tilata korun Au3 Kultasepiltä!

Valikoima koruja Au3 verkkokaupassa

Kun löydät unelmiesi korun sivuiltamme, voit tehdä tilauksen putiikissamme Helsingissä, puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse: au3@au3.fi Keto koruja voi tilata myös Au3 verkkokaupasta. Valmistamme koruja pääasiallisesti tilauksesta. Korumallistojen mallikappaleet ovat esillä Au3:n putiikissa. Keto koruja on myynnissä myös useissa jälleenmyyjäliikkeissä Suomessa. Au3 Kultasepät putiikki sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Unioninkatu 27. Katso putiikin aukioloajat etusivultamme. Jos haluat varata ajan tapaamiselle, voit tehdä sen puhelimitse +358 9 436 50090 tai sähköpostitse au3@au3.fi.

Sormustilaukset

Kun haluat tilata sormuksen, tarvitsemme mitat. Käytä apunasi tätä mittataulukkoa, asioi meillä tai muussa palvelevassa kultasepänliikkeessä, ja lähetä meille tiedot tilauksesi yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

Keto koruja voit tilata myös Au3 verkkokaupassa ja kokotieto merkitään verkkokauppatilaukseen.

Kun olet tehnyt tilauksen ja maksanut ostosi, kultaseppämme alkaa valmistaa koruasi. Kun koru on valmis, ilmoitamme sinulle. Voit noutaa korun putiikista tai voimme toimittaa sen vakuutetulla lähetyksellä. Saat myös aitoustodistuksen korusta ja jalokivistä.

Mallistokoru valmistuu n. 4–6 viikon sisällä tilauksesta. Modifioitujen mallistokorujen sekä uniikkien tilauskorujen kohdalla tilausaika on pidempi.

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin elämäsi koruihin liittyviin kysymyksiin!

Kaikki Au3 Kultaseppien korut valmistetaan parhaimpien kultaseppien toimesta Helsingissä.

VALIKOIMA KORUJA
Au3 verkkokauppa

AU3 LOOKBOOK
Koruinspiraatiota!

VUOSIPÄIVÄ?
Lahjavinkkejä tärkeisiin hetkiin!